За нас

Скъпи приятели,
Огромно удоволствие е за мен да ви представя един вече станал реалност проект насочен към пътешественици, туристи и любители на отдиха в България.
Винаги ми се е искало да мога да прочета систематизирана информация за музеи, галерии, и ресторанти, мнение за интересен обект от „колега” когото познавам или непознат, но пътешественик, човек който има същото хоби като мен. Винаги съм искал да видя маршрутите на всички нас, пътуващите хора върху карта. Исках онлайн пътеводител, който вече е факт.
Проекта има за цел да улесни намирането на интересни обекти, самостоятелно публикувани от всеки регистриран потребител, както и мнения за тях в раздела ОБЕКТИ. Изключително и в полза на нас туристите, пътешествениците, потребителите.
Информацията ще се натрупва от самите потребители, като те имат възможност не само да споделят впечатленията си от дадено свое пътешествие в раздела ПЪТЕПИСИ, но и да направят коментар по вече публикувано такова от друг автор, да дадат оценка и да публикуват коментар към интересен обект. В  раздела СЪБИТИЯ може да разгледате календер на предстоящи фестивали, празници и други културни меероприятия с които да се съобразим при планиране на своите пътешествия по света. С това се надявам всички ние да улесним търсещите информация, относно това кога, къде и как да организират своето пътуване или почивка, а след реализирането му да споделят и те преживяното с всички нас. Към всеки написан материал могат да се публикуват снимки, като е задължително те да бъдат авторски. Като организатор на този сайт на мен ми се иска в него да се обединят почитатели на всички форми на туризъм , пешеходен, вело, автобусен, автомобилен, риболовен, ловен, конен и пр. В сайта има възможност да се публикуват пътеписи, маршрути, културни и исторически забележителности,къмпинг, атрактивни места за хранене, екопътеки, сърф спотове и други подобни интересни обекти в целия свят, а не само на територията на нашата красива страна. Смятам, че подобен сайт ще бъде полезен най вече с възможността да се споделят личен опит и лични впечатления от посетените обекти. Обектите са разделени в категории: културни забележителности,настаняване, храна, исторически забележителности, природни забележителности и други. Идеята на „други”, е при събиране на повече интересни обекти (паркинги, плажове, места за гмуркане, сърф спотове, всичко което представлява интерес за един пътешественик) същите да бъдат изведени като самостоятелна категория. Към всеки публикуван обект е възможно да се постави снимка на обекта, както и информация за него.Маршрутите, публикувани от потребителите, разделени на етапи, автоматично се визуализират върху картата на съответната държава.
Ако имате предложения и идеи които ще са от полза за всички потребители на този онлайн пътеводител може да пишете на е-mail-а на сайта.
 

Вход
РЕГИСТРАЦИЯ Забравена парола
Контакт с нас