Общи условия за ползване

Всеки нерегистриран потребител може само да чете и разглежда сайта. За да пишете мнения и да пускате теми във форума е необходимо да се регистрирате. Всеки има право само на една регистрация. Във сайта се комуникира на български език, като мненията трябва да се пишат на кирилица. Мнения неотговарящи на това условие се изтриват. Ако използвате груб или нецензурен начин на изразяване, при явни или в подтекст обиди или интриги спямо друг потребител или група хора следва административно предупреждение, а при повторно нарушение - деактивиране на потребителя. При системни нарушения на потребители от еднo и също IP - следва неговото блокиране. Освен това:

- Проявявайте уважение към всички участници.

- Всички елементи от съдържанието на сайта - текст, дизайн, софтуер, графики и друга информация или елементи, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права.

- Публикуващия трябва да е автор или да притежава авторските права на пътеписа и снимките.

- Екипът ни не носи отговорност за нанесени загуби и/или пропуснати ползи въз основа на публикуваната в www.azbiahtam.com информация

- Правата върху всички снимки и материали, публикувани на сайта, принадлежат на авторите им.Използването им без писмено съгласие на автора е сериозно нарушение на Закона за авторското право и сродните му права. Включването на връзкакъм материали в www.azbiahtam.com е свободно, линк към сайта или публикуване на заглавието и интрото на текста, който води към сайта.

- Публикуването на една и съща тема повече от веднъж не се допуска.
-Ако препечатвате текстове, слагайте линкове към оригинала или посочвайте източника.
- Публикуването на лични данни се допуска само при желание от страна на собственика им.
- Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.
- Забранява се пускането на теми с явни зверства, жестокости (изображения, текст) и порнографски материали, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи. Забраната се отнася и за подписи и аватари.
- Не се допуска поставяне на информация засягаща националната сигурност на страната.

Вход
РЕГИСТРАЦИЯ Забравена парола
Контакт с нас